Rated 5 out of 5
6 maart 2023

Aannemersbedrijf Draaijer voor het plaatsen van dakramen, deuren en afwerking ingehuurd.

Het werk en de oplossingen worden duidelijk afgestemd en meegedacht over de beste oplossing. Alex, Michel en Jan hebben strak werk afgeleverd.

Communicatie is goed, afspraken duidelijk en de prijs eerlijk.

Al met al een goede en betrouwbare partij. Aanrader voor grote en kleinere klussen in de regio Utrecht.

Bart
Rated 5 out of 5
15 februari 2023

Alex heeft top werk geleverd bij de verbouwing van ons huis. Op de eerste verdieping hebben we een extra slaapkamer laten maken. Alex en Michel hebben een muur geplaatst en hebben een bestaande wand aangepast zodat er nu een deur in zit. Alles wordt super precies en grondig aangepakt en het is heel mooi geworden, inclusief elektra nieuw aangelegde elektra aansluitingen. Alex heeft vervolgens alles netjes gestukadoord en de ruimtes zien er als nieuw uit. De communicatie is heel duidelijk, goede offerte en duidelijke afspraken over de te verrichten werkzaamheden. We zouden zeker weer gebruik maken van de diensten van Aannemersbedrijf Draaijer.

Philip
Rated 5 out of 5
26 januari 2023

Kromme achterdeur? Bel Alex. Hij denkt met je mee, geeft tegelijk tips hoe het nog veiliger kan, komt met een keurige offerte met een nette prijs. Komt vervolgens zijn afspraken na en laat ke achter met een perfecte deur. Netjes gewerkt. Wij komen terug als we nog een klus hebben.

Bart B.