Over ons

Over Aannemersbedrijf Draaijer

U wilt uw huis laten verbouwen, renoveren of een aanbouw laten plaatsen. U heeft een afspraak met de aannemer om alles door te nemen, waarvoor u speciaal vrij heeft genomen van uw werk. Maar… De aannemer komt niet, of veel te laat.

Het is een ergernis van veel mensen, die ook nog te vaak voorkomt. Bij Aannemersbedrijf Draaijer uit Den Dolder in Utrecht behoort dit tot de verleden tijd. Aannemer Alex Draaijer is een man van afspraken. En ze vooral nakomen.

Neem vrijblijvend contact op met ons! Vraag een offerte aan.

Aannemersbedrijf Draaijer is in 2015 opgericht door Alex Draaijer. Als timmerman heeft hij jarenlang ervaring opgedaan bij andere bedrijven, tot hij besloot voor zichzelf te beginnen in het mooiste vak dat er is. In zijn netwerk zit een team van ervaren zelfstandig ondernemers. Metselaars, timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en stukadoors zijn onder meer vakmannen die werk verrichten voor het aannemersbedrijf. Door zo’n omvangrijk netwerk is geen klus te groot om uit te voeren. Van kleine tot grote verbouwingen, aanbouwen, of andere klussen, Aannemersbedrijf Draaijer voert ze uit.

Voor iedere opdracht bespreekt aannemer Alex Draaijer eerst wat precies de wens is van de klant. Voor een nieuwe aanbouw bijvoorbeeld: hoe groot moet hij worden, welk metselwerk, wat voor dakbedekking moet er komen? De offerte wordt op basis hiervan uitgebracht. Als de klant die accepteert, dan gaat het aannemersbedrijf uit Utrecht verder met de uitvoering van het project.

Jaarlijks onderhoud van uw huis

 

Aannemersbedrijf Draaijer biedt voor particuliere woningbezitters een speciaal onderhoudscontract, met een aanvankelijke looptijd van drie jaar. Daarbij controleren wij een keer per jaar de woning op belangrijke punten, waar mogelijk problemen mee kunnen komen in de toekomst. Want ook in het geval van huizen geldt: voorkomen is beter dan genezen!

Onze klanten ontvangen altijd een schriftelijke rapportage van de inspectie. Aannemer Alex Draaijer biedt daarnaast een vrijblijvende offerte om geconstateerde gebreken te kunnen herstellen. Kleine herstelwerkzaamheden kunnen tijdens de inspectie gedaan worden. Tijdens de onderhoudsbeurt controleren we op de volgende zaken:

Hang- en sluitwerk

Buitenschilderwerk

Daken en goten.

Houtwerk in en om de woning.

De draaiende delen aan binnen –en buitenkozijnen

Inspectie en herstel van kleine gebreken (maximaal 2 manuren, exclusief materiaal)

Aannemer Draaijer denkt altijd mee

 

Alex Draaijer denkt tijdens het proces altijd mee met klanten. Er blijft bijvoorbeeld altijd overleg tussen hem en de opdrachtgever. Is er iets niet naar wens, kan dat gewoon opgelost worden. Het is namelijk belangrijk dat u blij wordt van de verbouwing en dat wij iets moois voor u maken!
Maar ook op een andere manier denkt Aannemersbedrijf Draaijer mee. Bepaalde wensen kunnen niet helemaal uitgevoerd worden, omdat ze niet praktisch zijn. Dan gaan we tot een bepaalde hoogte mee in de richting van de wensen. Wilt u bijvoorbeeld een raam dat aan de rechterkant opengaat, maar heeft u aan die zijde ook net een bank staan waardoor het raam steeds in het gezicht komt, kan het beter aan de linkerkant opengaan. Daarin proberen wij klanten dus altijd te adviseren. We willen immers niet dat u achteraf zegt: ‘had de aannemer dat maar eerder gezegd’. Daarom zijn we open, eerlijk en transparant en overleggen we altijd met u!

Heeft u ook een klus die u graag overlaat aan de vakmensen van Aannemersbedrijf Draaijer? Informeer dan nu naar de mogelijkheden!

Heeft u ook een klus die u graag overlaat aan de vakmensen van Aannemersbedrijf Draaijer?

Vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.